Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Kunzit

Kunzit aktiverer hjertechakraet og justerer hjertechakraet med halschakraet og det tredje øje. Det syntetiserer energierne til at producere kærlige tanker og kærlig kommunikation. Bare ved at holde denne sten produceres en følelse af en kraftig fred, der forsigtigt trænger ind i den indre kerne i ens væsen.  Læs mere
"Naturens intelligens fungerer med uanstrengt lethed. med ubekymrethed, harmoni og kærlighed. Og når vi udnytter harmoniens, glædens og kærlighedens kraft, skaber vi medgang og lykke med ubesværet kraft"Deepak Chopra
I geologiens verden hedder forekomsten af spodumen i den lyserøde farve kunzit. Der skelnes imidlertid kun lidt mellem kunzit og de andre former og farver af spodumen, når mineralet sælges. Til metafysiske formål behandles derfor hele farveudvalget. Kunzit krystalliserer i form af flade prismatiske krystaller, som er lodret stribet, og i massive formationer, som er perfekt spaltelige. Farveområdet inkluderer farveløs, gul, grøn, lyserød, grå og lilla. Lejlighedsvis er kunzit tofarvet eller trefarvet, og sjældent findes rutile indeslutninger.

Kunzit forbinder en til den uendelige kilde til kærlighed, der giver mulighed for rensning på alle niveauer. Det indleder endvidere den interne anerkendelse og ydre udtryk for selvkærlighed, ubetinget kærlighed og romantisk kærlighed.

Kunzit er en fremragende krystal for dem, der ikke er helt afslappede, når de udtrykker følelser fra hjertets rum. Kunzit kan bruges til at fjerne forhindringer fra en sti. Den giver endvidere en indikation af de proceduremæssige trin, der kræves for at opnå det ønskede slutresultat, og fungerer som en facilitator på det fysiske, følelsesmæssige og intellektuelle område.

Kunzit opløser negativitet og hæver automatisk vibrationerne i det område, der omgiver det. Energifeltets diameter kan variere fra to tommer til uendelig (hvis rettet korrekt). Krystallen kan bruges til at fjerne besiddelse fra eksterne påvirkninger / enheder.

Kunzit yder beskyttelse på de ydre områder af auraen ved at producere et skjold mod uønskede energier. Det hjælper en med at opnå dybe meditative tilstande og sørger for centrering i alle situationer. Det hjælper en mentalt med at trække sig tilbage, når det er nødvendigt, at forblive rolig midt i distraktion og opretholde visdom midt i dårskab.

Kunzit stimulerer også intuition og kreativitet under den meditative tilstand. Det fordriver statisk ufokuseret energi og giver rytmisk centrering, hvilket inducerer præcision i alle aktiviteter. Efter at have holdt mineralet i en lodret position og justering af chakraerne, er energicentrene afbalanceret internt og sammenkoblet i rækkefølge. En session med kunzit kan være ganske stimulerende.

Kunzit fremmer modenhed i tanke og handling, mens det tillader en at bevare et barns åbenhed. Det hjælper en med at forstå og acceptere den type sikkerhed, som ikke krænker ens frihedstilstand. Det hjælper en til at være åben, stærk, kærlig og levende og fungere som en vedligeholdende kraft, mens den forfrisker energierne i intellektet og følelserne. Det stimulerer også følsomhed og sensualitet.

Ud over de egenskaber, der er omtalt ovenover, udviser den meget lysegule kunzit nogle yderligere kvaliteter. Denne kunzite justerer de syv større chakraer inden for en 24-timers periode. Det muliggør også RNA / DNA-strukturering og genopbygning, fremmer stabilitet i calcium / magnesiumfeltet, giver information om planlægning til celleudvikling i overensstemmelse med den perfekte struktur og kan bruges til at afbøje stråling og mikrobølger fra det auriske felt.

Vibrerer med tallet 7.
Astrologisk stjernetegn: skorpion, tyr og Leo

Inspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.

Om bjergkrystal.dk

bjergkrystal.dk er en informationsside hvor viden om bjergkrystal og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis bjergkrystal til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb bjergkrystal som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at bjergkrystal er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.

Hvad er et krystal?

Et krystal er et fast stof hvor de indgående atomer i krystallet findes i et ordnet tre-dimensionelt mønster- et gitter, der udfolder sig i alle retninger. Krystaller dannes ofte i væskefyldte hulrum der er overmættede med mineraler, og hvor de rigtige temperatur- og trykforhold er til stede.

Netop det at krystaller er ordnede i strukturen, er nok årsagen til at mange mennesker verden over oplever velbehag ved at "læne sig" mentalt eller psykisk ind i kystallernes energifelt.

Om netbutikken hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra vores netbutik. Du kan købe bjergkrystal direkte her, eller i netbutikken på www.hjertechakra.dk. I netbutikken finder du mange andre smukke krystaller som i deres essens er tæt på naturen.
Vores produkter er et udtryk af jordens essenser. De er i deres form, så tæt på deres oprindelige natur, som vi har fundet det muligt. Det giver smukke genstande af krystal og sten, der har ubegrænset levetid, er allergivenlige og ikke mindst smukke som naturen selv. Du finder æteriske olier fra Primavera, smukke rå og polerede krystaller og sten, lækker røgelse - både japansk og ayurvedisk og ikke mindst smukke malaer, enkle smykker og meditationspuder.

Med hjertechakra.dk ønsker vi desuden at sprede bevidstheden om hjertetenergiens potentiale endnu mere.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser